25.10.2023, 14:00 tot 16:00

Stap binnen in de betoverende wereld van verhalen en verbeelding tijdens onze gezellige voorleesactiviteit in de bibliotheek waarbij onze voorlezers prachtige verhalen tot leven brengen. 📖✨

Voorlezen is niet alleen een aangename en knusse activiteit, maar ook ontzettend nuttig. Het prikkelt de verbeelding van jong en oud en vergroot de woordenschat van de kleintjes. Luisteren naar verhalen stimuleert de taalontwikkeling en verbetert concentratie en luistervaardigheden. Maar niet alleen de kleintjes genieten ervan – voorlezen biedt ook volwassenen een moment van ontspanning en ontsnapping aan de dagelijkse drukte.

Dompel jezelf onder in de magie van verhalen tijdens onze voorleesactiviteit in de bibliotheek. Kom langs en ontdek hoe voorlezen verbindt, inspireert en plezier brengt voor alle leeftijden.

Speciaal voor de voorleesweek zorgen we voor extra voorleesmomenten naast de vaste momenten op de eerste zaterdag van de maand in de bib in Sint-Amands, tussen 10u en 12u.
Kom langs met het hele gezin. Luister even mee of blijf de hele sessie lang, dat kies je zelf. (Groot)ouders: snuister ondertussen in het aanbod van de bib en kies de boeken, strips, magazines,... uit die je mee naar huis wil nemen.

Er wordt ook voorgelezen op zondag 19/11, zaterdag 22/11 en de eerste woensdag (14u-15u30) en zondag (10-12u) van de maand in de bib in Puurs.

Organisatie
cc Binder
Waar
Bibpunt Sint-Amands

Emile Verhaerenstraat 71
Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) 2890
België