Wil je Voorleesweek zichtbaar maken in je school, bib, boekhandel kinderdagverblijf, cultureel centrum of gewoon bij je thuis? Dat kan met deze digitale en gedrukte promotiematerialen!

Affiches bestellen

Affiches Voorleesweek

Emma Thyssen maakte de illustraties voor de drie affiches van Voorleesweek. De vorm is van Kris Demey. Je kan de affiches bestellen via de webshop van Iedereen Leest.

Basisscholen krijgen in oktober twee gratis affiches in de bus (via CANON Cultuurcel). Bibliotheken en boekhandels krijgen voor eind oktober ook een gratis pakketje affiches. Kinderdagverblijven en onthaalouders zullen vanaf dit jaar een gratis pakketje ontvangen op aanvraag. Meer info volgt via mail.

Meer materiaal nodig? Bestel dan bij via de webshop.

Naar de webshop

Postkaart 'Bedankt, voorleesbuddy!'

Postkaartje voorleesbuddy
Illustratie: Emma Thyssen

Wil je jouw voorleesbuddy's/voorleesvrijwilligers bedanken? Dan kan je deze leuke postkaart bestellen! Achteraan heb je lekker veel plaats om een persoonlijke boodschap te schrijven. Emma Thyssen zorgde voor de illustratie op de voorkant.

4,5 euro voor 10 stuks - inclusief BTW en verzending

Bestel hier

Downloads

Beeldmerk Voorleesweek 2023

Beeldmerk Voorleesweek 2023

Facebook-banners

Gebruik deze banner bovenaan je Facebook-pagina!

Sjabloon voor flyer

Met dit sjabloon maak je zelf een handige Voorleesweek-flyer in Word.

Button tijger

Buttons

Buttons maken voor je voorleesbuddy's? Dat kan met dit sjabloon. Er zijn drie versies. Je kan elke versie apart downloaden en afdrukken, of je print een A4-vel met de verschillende buttons op. Formaat van de buttons is 38mm.

Kant-en-klare flyer voorleesbuddy's (met QR)

Met deze flyer maak je iedereen warm om voorleesbuddy te worden. Door de QR-code te scannen, gaan ze meteen naar de website van Voorleesweek om zich te registreren. Deel de flyer uit op school, in de bib, in boekhandel, in je buurt... Je kan de flyer ook gratis bestellen via de webshop (per pakket van 50, max. 4 pakketjes). Op elk A4-vel vind je twee flyers. Print zelf recto verso af op A4 en snij dan in twee.

Richtlijnen voor het gebruik van beeldmateriaal

Deze illustraties mogen enkel in het kader van Voorleesweek gebruikt worden, met vermelding van © Emma Thyssen & Kris Demey. Ga je aan de slag met de promomaterialen van Voorleesweek? Lees dan zeker ook even de richtlijnen voor het gebruik van het beeldmateriaal na. Zo zorgen we samen voor een uniforme en herkenbare uitstraling die het publiek meteen kan linken aan Voorleesweek.