Wil je Voorleesweek zichtbaar maken in je school, bib, kinderdagverblijf, cultureel centrum of gewoon bij je thuis? Dat kan met deze digitale en gedrukte promotiematerialen!

Affiches en postkaarten bestellen

Postkaartjes Voorleesweek
Postkaartjes Voorleesweek 2022

Inge Rylant maakte de illustraties voor Voorleesweek 2022. Kris Demey zorgde voor de vormgeving. Voor deze editie zijn er twee affiches gemaakt: één met een pinguïn en één met een kikker. Je kan de affiches nu bestellen via de webshop van Iedereen Leest.

Er wordt ook een set van tien postkaartjes aangeboden met vijf 'luisterdieren'. De postkaartjes zijn beschikbaar vanaf half september. Op de postkaartjes staat geen datum, dus je kan ze ook na de Voorleesweek blijven gebruiken.

Basisscholen krijgen eind september twee gratis affiches in de bus (via CANON Cultuurcel). Bibliotheken en kinderdagverblijven krijgen in de tweede helft van oktober één gratis affiche. Meer materiaal nodig? Bestel dan bij via de webshop.

Downloads

Beeldmerk Voorleesweek 2022

Facebook-banners

Gebruik deze banner bovenaan je Facebook-pagina!

Sjabloon voor flyer

Met dit sjabloon maak je zelf een handige Voorleesweek-flyer in Word.

Voorleesoren

Knutselpagina voorleesoren

Knutsel je eigen voorleesoren met deze handige download.
(Afdrukken op A3)

Richtlijnen voor het gebruik van beeldmateriaal

Deze illustraties mogen enkel in het kader van Voorleesweek gebruikt worden, met vermelding van © Inge Rylant & Kris Demey. Ga je aan de slag met de promomaterialen van Voorleesweek? Lees dan zeker ook even de richtlijnen voor het gebruik van het beeldmateriaal na. Zo zorgen we samen voor een uniforme en herkenbare uitstraling die het publiek meteen kan linken aan Voorleesweek.